این موارد باعث میشود تا نتوان در آینده نزدیک شاهد حضور گسترده خودروهای برقی ایرانی و خارجی در خیابانهای کشور باشیم. اما بنا باشد تا میزان مصرف بنزین خودروها در ایران کاهش پیدا کند و تنوع ماشینها بیشتر شود، بهتر است که همان مسیری را که دیگر کشورها پیمودهاند، اجرایی کنیم.
در حال حاضر اگرچه واردات خودروهای برقی در اولویت وزارت صمت قرار گرفته، اما زیرساختهای لازم برای استفاده از خودروهای برقی از جمله شبکه شارژ خودروهای برقی هنوز در مراحل نخستین خود قرار دارد و بسیاری از شهرها و مناطق کشور بهطور کامل برای این مهم تحت پوشش قرار نگرفتهاند.
یکی از مهمترین پیامدهای آلودگی هوا، افزایش بیماریهای تنفسی، قلبی و ریوی در بین مردم است. این مشکلات با ترویج استفاده از خودروی برقی کاهش یافته و کنترل میشوند. کشورهای پیشرو در حمایت از وسایل نقلیه سبز، با ارائه امکانات و تبلیغات مناسب، شهروندان خود را به خرید و استفاده از وسایل نقلیه برقی و هیبریدی تشویق میکنند.
دنا پلاس هیبرید استاندارد یورو ۵ را پاس میکند. این خودرو دارای موتور بنزینی یک لیتری ۳ سیلندر است که حدود ۷۰ اسب بخار قدرت دارد.
توی ایران، خودرو بعنوان کالای سرمایه ای هست و ارزش افزوده داره.
شاید بپرسید دلیل شکست خودروهای برقی در قرن ۱۹ چه بود و چرا این خودروها نتوانستند در آن مقطع فراگیر شوند؟ برای پاسخ به این سوال، میتوان دلایل زیادی را برشمرد که مهمترین آنها عبارتند از:
مثل خودروهای درونسوز، خودروهای تمام برقی نیز ساختاری متشکل از مجموعه قطعات مختلف دارند.
یاس خودروی الکتریکی شهری دانشگاه علم و صنعت است که در اسفند ۱۳۹۷ رونمایی شد. این خودرو دو نفره، ابعاد کوچکی دارد و مناسب رانندگی در شهر است. سرعت این خودرو ۴۵ کیلومتر بر ساعت است و برد حرکتی آن به ۱۰۰ کیلومتر میرسد. خودرو یاس سازهای از جنس کامپوزیت دارد.
بیگی گفته: ۱ مهر ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۹ ق٫ظ چگونه نشتی مربوط به more info مخزن اصلی لباس شویی بکو را بر طرف کنیم نشتی مربوط به محلی است که مخزن اصلی توسط بست هایی به یکدیگر متصل میشود ودر بین انها احتمالا واشر یا چسب اب بندی استفاده میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون
ولی باید قابل شارژ در منزل و خودرو دوگانه باشد برای مواقعی که فرصت شارژ را نداشته و یا مسافرت که جایی برای شارژ وجود ندارد ایجاد مشکل نکند
بن سعید گفته: ۱ شهریور ۱۳۹۸ در ۳:۱۳ ب٫ظ باسلام ،باشروع ابگیری ،کمی بعدازدرپوش پمپ تخلیه نشتی اب وجود داره و،ولی درمرحله تخلیه وخشک کردن نشتی وجود نداره،مسیرتخلیه وشلنگ مشکلی نداره
پاسخ علی on ۹ بهمن ۱۴۰۲ at ۰۸:۵۵ من تنها ایراد این خودرو را در مسافتهای طولانی میبینم که نیاز به شارژ دارند یعنی اگر ۷۰۰ کیلومتر رانندگی کنم بین راه حداقل یک بار باید شارژ صورت بگیرد حال چرا حکومت در سیستم تاکسیرانی از خودروهای سبک وزن برقی استفاده نمیکند به نظرم چون سوخت ارزان است
شارژر یک خودروی تمام برقی، انرژی الکتریکی را از شبکه به باتری خودرو منتقل میکند. شارژر ممکن است در خانه، ایستگاههای عمومی یا در محل کار نصب شود. شارژرهای خانگی و محل کار معمولا با ولتاژ پایینتری کار میکنند و زمان بیشتری برای شارژ کامل باتری نیاز دارند.
به باور آقای کاکایی، در صورت رفع مشکل مدت زمان طولانی شارژ باتری خودروهای برقی و البته توسعه زیرساختهای شارژ، خودروهای برقی میتوانند گزینه محبوبی برای عموم مصرفکنندگان باشند. با وجود این، خودروهای برقی با همه پیشرفتها و مزایایی که دارند، واجد معایبی نیز هستند.